Memorylanes

Idé og konseptutvikling til en app som skulle samle og dele historier. Vi jobbet med tjenesten fra mars til september 2013

Idéen ble dannet på Global Service Jam 2013. Oppgaven den helgen var å utvikle en tjeneste som hadde et nøkkelord: GROW. Vi dannet en gruppe rundt spørsmålet: Hvordan leve videre etter man er død? Vi ønsket å finne en måte å fortsette å vokse etter døden. Brukerundersøkelser i løpet av helgen viste at det er vel så viktig for brukerne å finne historier om de som lever og har levd her, som å etterlate sine egne spor og historier. Mange mennesker vil vite mer om byens historie, og menneskene som har levd der.

Vi jobbet med videreutviklingen av konseptet og lagde både ulike former for prototyper som vi testet ut. I tillegg til å jobbe med idé og konseptutviklingen jobbet jeg med forretningsplan, wireframing, informasjonsarkitetkur, brukertesting, behovskartlegging content management og innholdsproduksjon.

Memorylanes vant både juryens og peoples price på Global Service Jam 2013 og  Social Innovation Camp 2013.

Memorylanes ble også presentert på Partnership for Change i Operaen våren 2013, og på Nordic connection i London våren 2013.

Teamet bak Memorylanes bestemte seg for å skille lag august 2013

 

Legg igjen en kommentar

Kristin Svendsen | Memorylanes
class="pirenko_portfolios-template-default single single-pirenko_portfolios postid-663 samba_theme samba_left_nav samba_left_align samba_responsive wpb-js-composer js-comp-ver-5.0 vc_responsive"