Social Innovation Camp

Social Innovation Camp er en aksellerator for samfunnsinnovatører med en idé som kan ta tak i en samfunnsutfordring.

Vi søkte for å få delta på campen våren 2013 med Memorylanes. Og vi ble trukket ut til å være deltakere.

Campen startet med en helg hvor vi fikk fordype oss med prosjektet vårt, og vi fikk hjelp fra andre dyktige fagfolk, som blant annet programmerer, teamcoach og forretningsutvikler. Vi jobbet med prototyping, brukertesting og forretningsmodell gjennom helgen. På søndag pitchet alle teamene sitt prosjekt og arbeidet som var gjort i løpet av helgen foran en jury. Memorylanes ble kåret til vinner, og vi vant blant annet kontorplass på Mesh sommeren 2013.

Etter den helgen, fortsatte vi med et 12 ukers oppstartsprogram, Gründercamp, i regi av World Wide Narrative. Her jobbet vi blat annet med forretningsplan, teamarbeid, markedsføring, salg og idéutvikling. Vi fikk gode råd og tips for hvordan man skal starte opp en bedrift, i tillegg til at vi delte erfaringer og fikk tilbakemeldinger og tips på ulike case innen våre tjenester.

 

Legg igjen en kommentar

Kristin Svendsen | Social Innovation Camp
class="pirenko_portfolios-template-default single single-pirenko_portfolios postid-835 samba_theme samba_left_nav samba_left_align samba_responsive wpb-js-composer js-comp-ver-5.0 vc_responsive"